Naxxramas átka hamarosan lesújt

Rune11 . Hírek 3519

http://d1vr6n66ssr06c.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/04/hearthstone.jpg

A Blizzard bejelentette a sokak által már rég várt Adventure mode-t, aminek a keretében az ősi nekropolisz, Naxxramas öt szárnyán küzdhetjük végig magunkat kedvenc paklijainkal, miközben több, a korábbi Warcraft játékokból ismert karaktert is viszontláthatunk. Ha kíváncsi vagy, hogy mit rejt még Naxxramas a Hearthstone játékosok számára, katt a továbbra.

Új single player bossok

Mérkőzz meg Kel’thuzaddal és élőholt csatlósaival az új PvE játékmódban. Minden boss a tutorialhoz hasonlóan egyedi lapokkal és különleges Hero Powerekkel rendelkezik, ám ezek jóval több kihívást tartogatnak a játékosok számára, mint Illidan, vagy Millhouse Manastorm barátunk.

Naxxramas a régi World of Warcraftos raidhez hasonlóan itt is öt különbőző szárnyból áll. Az első szárny valamikor a nyár folyamán fogja megnyitni a kapuit a játékosok előtt, utána minden héten egy újabb rész válik elérhetővé. Az első szárnyat, a Plague Quartert mindenkinek ingyen megnyílik, ám a további szárnyakhoz csak gold, vagy valós pénz útján lehet csak hozzáférni.

 

https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/JRJ0T8N085OL1397005005349.jpg

 

Új kártyák!

Ha sikeresen leküzdöd a nekropolisz kihívásait, új kártyákkal gazdagodhatsz. Minden boss legyőzésért kapsz egyet a 30 új kártyából amik a Naxxramas patch-csel együtt fognak bekerülni. Ha sikeresen teljesítesz egy szárnyat, garantáltan egy új legendary lap üti a markodat!

 

http://prettygeekplayers.com/wp-content/uploads/2014/04/hearthstone_naxxramas_cards.jpg

 

Próbáld ki magad a class kihívásokban is!

Mind a 9 class kapni fog egy egyedi kihívást, aminek a teljesítéséért a jutalom, egy új class specifikus kártya lesz.

Egy vadiúj Game Board!

Naxxramas kapott egy különleges játékteret is, új interaktív részekkel, így azok se búsulhatnak, akik már unják a jelenlegi boardokat.

 

https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/DQZYCELZMQ6J1397005005333.jpg

 

Az új kártyák természetesen az arénában is elérhetőek lesznek mindenki számára, rögtön a megjelenésük után, attól függetlenül, hogy már megszerezte őket az illető, vagy még nem.

A megjelenési dátumot még pontosan nem lehet tudni, de az előzetes tervek szerint nyáron kiadják. PC-re MAC-ra és iPad-ra is egyszerre fog megjelenni, tehát valamikor az iPad release után várható az adventure mode.

 

A hivatalos cikk.


Comments (14)

 • palacsinta

  |

  “Naxxramas a régi Wrath of the Lich Kinges raidhez hasonlóan”

  Naxx a vanilla wow utolso raidje volt, joval a Lich King megjelenese elott, az mar a Lich Kingben is csak ujrafelhasznalasra kerult. :)

  Reply

  • Rune11

   |

   Ehh, akkor tévedtem :( Sajnos vanilla wowhoz nem volt szerencsém, csak a BC végén és a Lich King elején játszottam egy keveset. Köszönöm az észrevételt, javítom.

   Reply

 • palacsinta

  |

  A legtobb vita, talalgatas arrol szol a forumon, vajon mennyibe fog kerulni, ti mit tartanatok realisnak? En ugy latom a forumokbol, hogy a konszenzus nagyjabol 400-600 gold / szarnyt tart elfogadhatonak (valos penzben max $10/szarny), ennel tobbet semmikepp.

  Hiszen itt tulajdonkeppen a kartyakert fizetsz, hiszen a bossokat vegig olni az max egy feloras kihivas, es ha megvan a kartya, ugyan miert jatszanal az AI-vel ujra…na most fel ora kihivasert barmennyi penz irrealis, itt a megkapott kartyak aran van a hangsuly.

  Reply

 • Tib

  |

  Rengeteg ok elképzelhető, hogy miért is menne az ember oda egynél többször.
  Ilyesmik lehetnek:

  – a napi questeket itt is lehet teljesíteni, nem csak Play / Arena módban
  – a golden lapokhoz az adott szárnyat X alkalommal kell teljesíteni ( 10x, 20x, 500x )
  – a class challengehez kötődően lesznek küldetések ( bónusz napi vagy heti quest, amely fixen egy class challange-t jelent, cserélheted, de akkor max másik hőssel kell letudnod egy általad választott szárnyat )
  – (jó) gold / dust forrás ( kapsz aranyat ha teljesítesz egy szárnyat, a kártyák nem soulboundok, ezért farmolhatod őket és egy – egy szárny után szét lehet őket szedni, hogy aztán újra megcsináld, így jutva dusthoz )
  – vizuális effektek ( egyedi hátlapok, ha X alkalommal teljesítetted ), hidden questek ( végezz egy bossal úgy, hogy nem ölsz meg egy ellenséges lényt sem, vagy nem aktivizálsz deathrattle-t, stb. )
  – rangsor, amit meg tudsz tekinteni a Blizzard oldalán arról, hogy ki tartja a rekordot az egyes szárnyakban a leggyorsabb bosskillek tekintetében
  – a kapott egyedi hős varázslatok randomok lesznek, többől választ, így értelemszerűen addig kell tolnod, amíg ki nem pottyan az összes

  Reply

 • tegbashar

  |

  Amennyiben “kicsit” javítanak az “AI”-n, akkor lehet benne kihívás. Merem ezt azért mondani, mert az expert questet a bemelegítő meccsek utáni 1-2 arénát követően simán meg tudtam csinálni, mindhárom régióban(igaz, el kellett készíteni hozzá 2 Questing Adventurert). Nekem úgy tűnik, hogy ez a “mesterkélt intelligencia” erőből próbál nyerni, az első lapkombinációnál bedől az “elképzelése” és összeomlik.

  Reply

 • Tib

  |

  Egyrészről várható, hogy valamivel okosabb lesz az AI, másrészről pedig tippre erősebbek is lesznek az ellenfelek ( mind életerőben, mind képességekben ).
  Nem lepne meg, ha lenne olyan ellen, akinek a 30 hp mellett 30 armorral indulna, valamint olyan hősképességek / egyedi varázslatokkal, amelyek jóval erősebbek bármelyik, játékos által elérhetőnél.
  Így nem kell patikamérlegen méricskélni, és szuperokossá tenni az AI-t, elég, ha egyszerűbb scenariokra készítik fel ( pl. ha van kint az ellenfélnek lénye, akkor használja a hős képességét, ami 1 manáért sebez minden ellenséges lénybe egyet ).

  Persze az interneten kb. 1 nappal release után lesznek az összes class számára fullos paklilisták, arról, hogy az egyes bossok ellen milyen paklival is menj.

  Reply

 • Re-Volt

  |

  az AI-t nem hiszem, hogy fejleszteni fogják, inkább op egyedi lapokat adnak az ellenfeleknek, hogy legyen benne kihívás…Bennem az a két kérdés fogalmazódott meg(bár lehet, hogy csak nem voltam elég figyelmes olvasás közben), hogy amelyik szárnyat egyszer kinyitottuk azt bármikor újranyomhatjuk-e avagy minden körért fizetni kell, továbbá, hogy egyszeri nekifutás van 3 loss lehetőséggel mint arénában vagy valami újabb rendszer?

  Reply

  • palacsinta

   |

   A szarnyat veszed meg, egyszeri penz, utana annyit jatszol vele, amennyit akarsz, bar miutan egyszer vegigjatszottad nincs ertelme, megkapod a lapokat aztan kesz. Nincs rola hir, miert lenne erdekes tobbszor.

   Reply

 • Re-Volt

  |

  minden classnak külön egyedi kihívások ami class lapot ad: emiatt nekem megérné 9x kitolni

  Reply

  • palacsinta

   |

   Azt irta az egyik blizzardos, hogy “Right now the plan is there will be one class challenge per class, spread throughout the various wings.” vagyishogy a tervek szerint lesz 1 class kihivas minden classnak szetszorva a kulonbozo szarnyakba, csak nem ertem ez pontosan mit jelent. Hogy 1 classnak tobb kihivas szetszrova vagy ugy lesz, hogy egy adott bosst 1 classal ha legyozol akkor kap class kartyat, mert ekkor csak annyi a dolgod a megfelelo classal olod a bosst. Szoval ez picit homalyos.

   Reply

   • Tib

    |

    Nem lenne túl fair, ha bizonyos hősök spec kártyáira várnod kellene heteket, mert az Ő kihívása az utolsó szárnyban teljesíthető csak, míg egy másiké már az első héten elérhető.
    Persze ettől függetlenül lehet, hogy így lesz, csak épp a metát és az aktuális havi ranked laddert is biztosan érdekesen érintené, ha bizonyos classok csak később jutnának lapokhoz, míg mások hetekkel korábban.

    Reply

 • Re-Volt

  |

  lehet, hogy csak az utolsó szárny befejezésével kaphatod meg a class kártyát még akkor is, ha a challange még az első szárnyban volt

  Reply

  • Tib

   |

   És akkor ha csak egy szárnyat veszel meg, mert a többi nem érdekel / nem fussa rá, akkor egyáltalán nem lesznek class-specifikus lapjaid?
   Kérdés persze, hogy lehet -e majd úgy haladni, hogy nem sorrendben veszed meg ezeket.
   Meglátjuk majd, hogy a Blizzard mennyire szeretne majd vásárlásra bírni embereket, lehetséges, hogy az ingyenes szárnyhoz nem is lesznek majd egyedi class-specifikus kihívások pl., így ösztönözve arra, hogy költsd el a pénzed.
   Odébb van még, nem lepne meg, ha Ők se tudnák még, hogy mit szeretnének.

   Ellenben lesz a Blizzconon HS világbajnokság, régió-függő bejutási rendszerrel, úgyhogy lehet gyúrni a Legend TOP4-re.

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.