PlayIT – Eredményhirdetés

Rune11 . Hírek, Pakli, Verseny 2810

hearthstone-fansites

A tovább után egy rövid összefoglalót olvashattok a PlayIT-en rendezett Hearthstone versenyünkről. A döntőről és a bronzmeccsről videó is készült, ami várhatóan a jövő hét folyamán fog kikerülni.

Összefoglaló

Április utolsó hétvégéjén, szombaton került megrendezésre a PlayIT, ahol volt egy bejutásos Hearthstone verseny is. Ezen 16 játékos vehetett részt, közülük 12-en a négy online kvalifikációs versenyen keresztül, négyen pedig meghívás útján kerültek be.

Sajnos a helyszínen akadtak problémáink szép számmal. A legtöbbek viszonylag gyorsan orvosoltuk, de a legkomolyabbat, azt hogy nem volt internetünk, csak délután egy óra körül sikerült megoldani.

Szerencsére utána már minden jól ment, viszont a verseny formátumán módosítani kellett, hogy rövidítsünk a hosszán, így lett végül Bo5-ös pakliváltós single elimination.

Figyelem! A döntőt és a bronzmeccset felvettük videóra, így aki végig szeretné izgulni őket, anélkül, hogy tudná előre a végeredményt, az ne olvassa tovább.

Az ágrajz itt látható.

A döntőt Mofe és MCTomee vívta. Nagy küzdelem volt, mindkét játékosnak fel kellett használnia mind a 3 pakliját, de végül MCTomee jött ki győztesen az összecsapásból. A bronzmeccs Bresi, és Konti között zajlott, itt Konti nyert 3-1-re. Tehát a végső sorrend: MCTomee, Mofe, Konti, Bresi. Gratulálok mindenkinek!

Paklilisták

MCTomee: Shaman, Mage, Druid

Mofe: Rogue, Warrior, Hunter

Konti: Hunter, Druid, Warlock

Bresi: Shaman, Warrior, Druid

Végül pedig köszönetet szeretnék mondani BigM4cnak, Madinak, CoyoteStarrknak, és Anabrának a rendezvény alatt nyújtott rengeteg segítségért, és meg szeretném köszönni a résztvevők türelmét is. Remélem, mindenki jól érezte magát a kellemetlenségek ellenére is.


Comments (3)

 • tegbashar

  |

  Érdekelne, hogy hányan indultak a versenyen összesen, továbbá a díjazás is – amennyiben volt.

  Reply

  • Rune11

   |

   Nyeremények:
   1. Reaper of Souls CE + Kupa, érem

   2. Reaper of Souls PC + érem

   3. Reaper of Souls póló + érem

   A kvalifikációs versenyeken átlagban 30-an indultak. (36, 24, 30, 31)

   Reply

 • Ragi

  |

  Igen, engem is a résztvevők száma érdekelt volna. Hülye kérdés, de ha 120 indulóval számolunk (30×4), gondolom volt nem kevés olyan játékos is, akinek alapból esélye se lett volna a végső győzelemre. Hatalmas RESPECT egyébként, hogy egy pár hónapos játék versenyén már Reaper of Souls CE-t lehet nyerni, mondjuk ezért fáj kicsit a szivem.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.