Csapatverseny vasárnap

Rune11 . Hírek, Verseny 1993

A PlayIT, és egyéb elfoglaltságaim miatt volt egy kis versenyszünet, de nem kell aggódnotok, mert most vasárnap újraindul minden egy csapatverseny keretében!

Úgy gondoltam, hogy mielőtt ismét nekivágunk a pontversenynek, kéne valami érdekesebb dolog a visszatérés örömére, plusz nem tartottam jó ötletnek hogy úgy kezdjük újra a pontversenyt, hogy csak két nappal előtte szólok.

Az eddig használt csapatformátumok közül az első volt sikeresebb, emellett ahhoz csak kétfős csapatok kellenek, így társat is jóval könnyebb szerezni, mint egy háromfősre.

Szabályzat:

A versenyre kétfős csapatokkal lehet nevezni. A csapatok tagjai úgy játszanak egymás ellen, hogy az A csapat első tagja játszik a B csapat első tagja ellen, az A csapat második tagja pedig a B csapat második tagjával. Ha mindkét meccset az A csapat nyeri akkor 2-0 az eredmény, viszont ha egy meccset nyert a A és egyet a B akkor 1-1 az állás, és a két nyertes játékos játszik egymással egy döntőt. Ez a ‘csapat Bo3’. A pakliépítésre annyi a megkötés, hogy mindenki egy paklit használhat végig, de egy csapatban nem lehet két ugyanolyan kasztú pakli. Ezen felül semmi korlátozás, tehát bármilyen ritkaságú lap használható.

Csapatkeresős fórum

Jelentkezni itt lehet. Ezt csapatokkal lehet megtenni (csapat alapítás). A csapatkapitánynak majd meg kell hívnia a társát, akivel együtt szeretne harcba szállni a győzelemért. Mindkét tag battletagjét a csapat leírásban fel kell tüntetni.
Erre a versenyre nem kell paklilistát küldeni.

A verseny kezdete 17:00, gyülekező pedig 16:30-tól a szokásos irc szobában (channel name: hsverseny).


Comments (2)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.