Búcsú

straubbazsi . Hírek 4470

 uv3MQnb

Nyilván nem az az újdonság, hogy eltűntem, hanem az, hogy beszélek róla. Őszinte bejegyzés következik, kéretik nem azonnal visszaélni vele.

 

Alapvetően az van, hogy nem vagyok jól. És akkor ez nagyrészt eufemizmus. Így aztán annak ellenére, hogy társult a játékhoz és a játék körüli talajhoz öröm, sikerélmény, mentsvár, kihívás, élvezet, izgalom, élmény, és így tovább, és mindezek ellenére is be kellett látnom, hogy le kell mondanom róla.

 

Nem volt könnyű. De nem, egyszerűen a megmaradt “szabadidőm” az nem lehet… az nem lehet ez. Ami, azért csak egy másik kártyajáték. Ami, azért csak  még képernyő. Még egy dolog, amibe igazából bármennyit bele lehetne tenni, bele tudnék forgatni. Miközben ettől nem kerülnek helyükre a lehulló darabok, miközben ettől valószínűleg nem jutnék sokkal előrébb annál, mint ahol most érzem magam. És még mindezek előtt: ilyenkor nem is vállalhatok felelősséget egy ilyen oldalért és közösségéért. Nem így számoltam, nem így akartam, legszívesebben azt írnám, hogy nem így kellett volna történnie, de a vége az, hogy be kellett látni. A vége a lemondás, és az, hogy elszomorít.

 

Én bízom benne, hogy semmiképpen sem volt hiábavaló, én azt hiszem, hogy voltak emlékezetesek pillanatok, hogy elkészültek igazi tartalmak, én nagyon remélem, hogy a legtöbbetek kapott valamit ettől az oldaltól. Legalább egy találkozást vagy egy izgalmas estét.

 

Magamról beszélek, és amennyire lehetséges, szeretném is kerülni, hogy másokról vagy mások helyett beszéljek most. CoyoteStarrknak és Rune-nak természetesen örömmel szabad kezet adnék a továbbiakhoz, de ha reálisan nézzük, ennél azért jóval többre lenne szükségük. Jóval többnek, több embernek kellene most megmozdulnia. A hearthstone.hu tulajdonosi köre és köztem sosem valósult meg valós kommunikáció, de egyébként minden bizonnyal szeretnék nem veszni hagyni az oldalt.
Kötelezőnek tartom még megemlíteni a versenysorozatunkat. Az első és egyetlen támogatónk az esport-hungary.hu nem érte el célkitűzéseit, nekem különösebb elképzelésem sincs szponzorszerzésről, ezért korábban csak arra tudtam gondolni, hogy az előre ígért díjazásért a saját zsebembe nyúlok (ezen keresztül pedig mindenkinek felajánlom a hozzájárulás lehetőségét), de a Playittel és Rune vizsgaidőszakával jelentősen elakadt a sorozat, most pedig nehéz lenne bármi konkrétumot kijelenteni.

 

Voltak nagy terveim az oldallal, a podcasttel, a közösséggel, és a játékkal kapcsolatban is, dédelgetett terveim. Igazán-igazán sajnálom, hogy ezekhez ezúttal alkalmatlannak bizonyultam.

 

Köszönök nektek mindent. Megint felsorolásba kezdenék, de tudjátok, hogy ilyenkor miért nem szoktunk felsorolásba kezdeni. Írjatok nekem továbbra is bátran, remélem, hogy találkozunk még!

 

Kívánok jó szerencsét és jó szórakozást!


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.