A HearthStone.hu visszatér!

BROisback . hearthstone.hu, Hírek 2807

… és igen, visszatértünk! Rengeteg levelet, üzenetet kaptunk azzal kapcsolatban hogy mi lett az oldallal , hova tűntünk, lesznek-e még hírek, cikkek a jövőben? Mindenkit szeretnénk megnyugtatni hogy az oldal nem szűnik meg! Néhány változás történt a háttérben. Hogy mik is ezek?


Straubbazsi  ‘ Búcsú ‘ cikkét bizonyára minden olvasónk látta. Az oldal stábja kissé megváltozott , emberek jöttek-mentek. Bazsi távozásával új főszerkesztő , tartalom felelős után kellett néznie az oldal tulajdonosainak. A választás szerény személyemre esett. ( Ezúton is szeretném megköszönni a megelőlegezett bizalmat. )
Rengeteg terv , ötlet és elképzelés vár a megvalósításra és reményeim szerint ez a Ti tetszéseteket is elnyeri majd. Remélhetőleg a korábbiakhoz hasonlóan , a jövőbeli cikkeket is hasonló lelkesedéssel és örömmel olvassátok majd. Igyekszünk amennyire csak lehet naprakészek lenni és minden a HearthStone világát érintő hírekről, eseményekről, versenyekről hasznos információkkal szolgálni!

Hamarosan jelentkezünk! ;)

Üdv,
BRO


Comments (1)

  • Roden

    |

    Örülök, hogy feléled az oldal, jó, ha van egy magyar HS közösség. Kell egy kis idő, amíg az emberek észreveszik és visszajönnek, de ne adjátok fel. Hajrá!

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.